7. og 8. runde fra Kos

Efter de første 3 runder havde Victor 0 point, men siden har han ikke set sig tilbage. De næste 3 runder resulterede i 2 1/2 point og i 7. runde fik han igen et halvt mod enøstriger i en låst stilling. 8. runde var han oppe mod en schweizer og i et slutspil med 2 løbere og5 bønder mod et tårn og 5 bønder, viste Victor at han har hørt lidt efter til træningen. Stille og roligt fik han manøvreret sine løbere rundt for til sidst at sige skak med trussel på tårn med den anden løber. Så ville schweizeren ikke mere. 1 helt point og nu 4 point efter 8 runder og et avancement til 23. pladsen.

Oscar lå nr. 3 inden 7. runde hvor han mødte en tysker. Det var ikke hans bedste kamp og da han fik placeret sit tårn på en diagonal foran sin drinning og modstanderen kunne placere sin dækkede løber på samme diagonal, så røg tårnet og det var op ad bakke. Nederlag og et dyk til 5. pladsen.

Dette ville Oscar ikke have siddende på sig. Modstanderen i 8. runde havde Oscar set benytte konge gambit, og han brugte 1 1/2 time om aftenen og lidt af morgenen inden kampen til at forberede sig. Dette gav pote og et fortjent point til Oscar samt avancement til 4. pladsen, et halvt efter nr. 3.

En sejr til Oscar søndag og et nederlag eller remis til nr. 3 vil give ham en flot 3. plads, pokal og 100 Euro.

 

Dette indlæg blev udgivet i EMT. Bogmærk permalinket.

1 Responses to 7. og 8. runde fra Kos

  1. Morten J skriver:

    Jeg krydser fingrer for jer drenge!

Skriv et svar