Sidste runde på Kos

Sidste runde blev utrolig spændende.

Victor var jo kommet noget op i rækken og skulle i dag møde en franskmand. Dette resulterede i et langt parti (dog mest franskmanden som brugte tid), men det endte desværre med et nederlag til Victor. Han sluttede på en 30. plads med 4 point, men da han var seedet som nr. 39 bliver det nok til en lille ratinggevinst.

Oscar, som havde mulighed for en topplacering, havde igen været seriøs med sine forberedelser og det gav pote mod en belgisk modstander som havde fået nok af Oscar efter 18 træk. Flot gevinst som placerede Oscar på en 3. plads inden afslutningen af en anden kamp. Denne kamp skulle have en gevinst eller remis til hvid. Og hvid var foran med 2 tårne mod tårn og løber og stod bedst, men spilleren havde desværre ikke styr på tiden og blev meget forbavset da han blev dømt som taber efter 37 træk. Der var tiden løbet ud og man skulle have nået 40 træk inden 1 1/2 time.

Meget surt for Oscar som så “kun” blev nr. 4, lige udenfor præmierækken. Men med 6 point af 9 stiger han i rating. Lidt pudsigt så vandt Oscar alle sine 5 partier med sort, men fik kun 2 remis og 2 nederlag med hvid.

Alt i alt en rigtig god tur og masser af skak.

Dette indlæg blev udgivet i EMT. Bogmærk permalinket.

1 Responses to Sidste runde på Kos

  1. Morten J skriver:

    Godt gået drenge!

Skriv et svar