Gøngeturneringen slut
avatar

Så er sæsonens næst-næst sidste begivenhed overstået – den traditionsrige Gøngeturnering. 28 spillere have besluttet at bruge maj torsdagsaftenerne på at spille skak i Præstø.
Morten Jensen er ved at fundet den gamle form frem, dejligt at se. Han vandt turneringen med 4 point, afgav kun 2 remisser undervejs og scorede næsten det dobbelte af sit forventede, så han er nu over de 2000 igen. Tillykke med det og tillykke med sejren.
På de næste pladser kom Hanus og Bjarne Haar med 3 point. I den anden ende af tabellen finder vi Lars Christensen der grundlagde en bagerbutik med 5 boller!
I Basis 1 var Madsen favorit og levede da også op til den værdighed ved at score de forventede 4 point men han blev fulgt til dørs af formand Erik, der synes på vej tilbage efter en svaghedsperiode i løbet af sæsonen. Der var de to og så var der de andre.
Basis 3 blev præget af udenbys spillere nemlig Jakob Sireborn fra Nykøbing F og Helge Lindegaard fra Vordingborg, der tog sig af 1. og 2. pladsen med henholdsvis 4½ og 4 point. Bedste Præstøspiller blev Frede med 2½ point på 3. pladsen.
Basis 4 med 10 mand blev afviklet som en Monradgruppe og hele 3 mand endte på 4 point. Victor kunne have lavet fuldt hus hvis han i sidste runde havde vundet over Knud Eriksen men det blev Knud der trak sig sejrrigt ud af det slag og så var med helt fremme, ligeledes med 4. Sidste mand i trioen var Mike, der kun tabte til Victor og spillede en solid turnering.
De næste begiveheder er talentlejren i næste weekend og sommerkomsammen i Bårse den 20. juni.


Skriv et svar