Lige ved og næsten

I dag lørdag, var der kun en enkelt runde, og det var med stor spænding jeg så frem til drengenes kampe. Victor var oppe mod en englænder som han rating mæssigt burde besejre. Han havde sort og spiller Benko (lige som Morten har lært ham) foran i tempo, Frits siger han fører med en bonde, men pludselig kunne han ikke se nogle muligheder og de endte med en remis. Ærgeligt. Victor ligger dog stadig lige omkring sin seedning men morgendagens modstander er seedet nr. 2 og har over 1900.
Værsgod Victor.

Oscar havde bevæget sit op på bræt 10 og mødte igen en tjekke, denne gang dog en 1800 mand, som tydeligvis havde forberedt sig på Oscar´s engelske åbning. Der var ingen slinger i valsen og snart var Oscar presset. Men han kæmper jo, og stille og roligt kom han ud af halsgrebet, og efter lidt rokeren frem og tilbage, afbytninger med mere, kommer de ud i et slutspil med løber og 3 bønder til Oscar og springer og 4 bønder til modstanderen.
Oscar er lige ved at snuppe en bonde med deer blev dækket af og løberen låst inde, og modstanderen kunne vandre ned med en bonde. Ærgeligt nederlag efter en super fin kamp.
Oscar skulle i morgen få en lidt nemmere modstander og en sejr vil bringe han op lige under toppen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar