Sidste fra Tjekkiet

Søndagens partier blev katastrofale. Victor startede mod en 1900 mand og spiller dagens eneste gode parti. Victor havde forberedt sig som om han var sort og skulle spille mod sig selv, det vil sige han kiggede på varianter og fælder. Det gjorde han rigtig godt og Fritz siger at det står helt lige i træk 30. Desværre viste styrkeforskellen sig og han måtte ned efter yderligere ca. 10 træk.
Oscar derimod, gjorde alt forkert. Nede med 3 bønder og trusler fra alle sider efter ca. 10 træk mod en lavere rated spiller. Det eneste han kunne var at trække pinslen ud, nederlaget var der ikke tvivl om.
Victor ville i dagens andet parti ikke stå tilbage for Oscar. Det var nok hans dårligste parti i et halvt år. Total nedtur. Ikke mere om dette parti.
Da jeg ikke troede det kunne blive værre, startede Oscar sit andet parti dårligt og var bagud det meste af tiden. Og tiden løb, da Oscar kom ned under 10 minutter var det som om han vågnede og pludselig satte han brikkerne rigtigs og den lille polske modstander måtte ned. På dette tidspunkt tror jeg at jeg lignede en der havde brug for akut lægehjælp.
De sidste 2 partier mandag endte med en remis til Oscar og det skal han nok være tilfreds med og Victor tabte.
Victor endte med 2 af 8 og var ikke tilfreds med sin turnering og Oscar fik 4 af 8. Begge ender under deres forventede og mister lidt rating, men har dog haft nogle rigtig gode kampe undervejs med også opløftende momenter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar