Da Præstø indtog Holbæk

I week-enden 9-11 sept. deltog Victor, Oscar og undertegnede samt Peder i Holbæk Løvfald. Da drengene har nogenlunde samme rating havnede de selvfølgelig i samme gruppe og skulle spille første kamp mod hinanden. Her er der ingen broderkærlighed, men dødskamp. Denne gang var det Oscar der trak det længste strå, iøvrigt Victor´s eneste nederlag i turneringen.
I lørdagens første kamp vandt Oscar over Chris Borg mens Victor fik en flot remis imod gruppens 1. seedede, Slobodan Radovis fra Holbæk. I den anden kamp vandt Victor over vores gode ven, Henning Jakobsen fra Maribo, mens Oscar i et dronninge slutspil mod Preben Jensen pludselig mente at Preben´s bonde gik den anden vej og derfor satte sin dronning direkte i slag. Øv.
Søndag morgen startede med at Victor udraderede Chris Borg og så var det Henning Jakobsens tur til at få ørene i maskinen mod Oscar. Henning, du har mulighed for revance i Præstø EMT.
Så var der lagt op til den store finale, Victor mod Preben og Oscar mod Slobodan. Victor og Preben spillede relativt hurtigt remis og nu kunne Oscar med mindst remis vinde gruppen. Slobodan kommer bedst ud af åbningen, men Oscar kæmper og da Oscar i træk 33 rykker G4, udbryder Slobodan “øj, øj, fantastisk”. Derefter kørte Oscar en flot sejr og 1. plads hjem. Victor blev nr. 3 på korrektion med samme points som 2. pladsen.
Jeg selv deltog i max. 1300 gruppen og blev nr. 2 med 5 af 6.
Peder deltog i gruppe 3 og efter remis i de første 2 kampe kom han op imod en sød, men agresiv norsk jente. Peder kunne ikke stå for hendes charme og afleverede pointet til Norge. Efter nederlag i kamp 4 fik Peder heldigvis en sejr i sidste kamp og endte på en 4. plads med 2 point mod forventet 2,15.
Alt i alt, en rigtig dejlig skak week-end med god ratinghøst med hjem til Præstø.

Dette indlæg blev udgivet i EMT. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Da Præstø indtog Holbæk

  1. Lis K. Dam skriver:

    Har bemærket at Victor og Oscar begge har kvalificeret sig til at starte i øverste seedningsgruppe i Præstø EMT og dermed for alvor er trådt ind i de voksnes række! På med vanten og god kamp!

  2. Morten J skriver:

    Tak for indlægget 🙂 Flot turnering af drengene og farmand især tillykke med 1.pladsen til Oscar.

Skriv et svar