Et nederlag på point

Kun et nederlag på point

Det må være overskriften for Præstø 3 mod Møn 1 som stillede med et stærkt hold bestående af spillere der på næsten hvert bræt var os overlegne med noget der lignede 3-400 ratingpoint.

61 minutter gik der før at vi måtte sande at det ville blive en svær aften. Brandur tabte efter at være kommet bagud med en officer, og derefter blev det svært. Brandur valgte at smide håndklædet i ringen i stilling hvor der både var trussel af mat eller tab af tårn.

5 minutter senere var det Villiam – som havde droppet 6. klasse lektierne for en aften – der måtte sande at drømmen om sejr, desværre nok var uden for rækkevide. Villiam havde hvad der lignede i lang tid et lige parti, men spillede nok efter egen (og modstanders) desværre forkert, og det blev straffet.

107 minutter spillet og så var det slut for holdlederen. Jeg spillede et forfærdeligt parti hvor det lykkedes mig at få tårn og spring spærret inde, mens jeg var ”heldig” at min løber kun var halvt spærret inde. Det var spil på et mål, og der var ikke meget at forsvare med, og til sidst var det mat eller mistet dronning, det var der ikke megen sjov ved. Notatet blev smidt i skraldespanden, og det en behandling der på ingen måde var for hård.

”Ravnen” var ligesom forrige uge ude i et meget lige parti, men denne gang lykkedes det dog ikke at få remis. I et lige slut spil havde Peter den rigtige farve løber, og modstanderen en springer. Det kunne dog ikke lade sig gøre for Peter at holde sine bønder, og samtidig komme ned og få fat i modstanderes bønder, og efter at miste en bonde og derefter en afbytning af officerer var der ikke mere at gøre.

2½ time senere kunne vi køre hjem, et nederlag på point, men en sejr i kampgejst og holdånd. Holdlederen må nok sande at efter et flot og meget godkendt 2-2 i første runde ser resten af kampene mildest talt udfordrende ud. En overlevelse i B-rækken er målet for sæsonen, og med lidt held og godt spil er det ikke et mål udenfor vores rækkevidde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.