Nederlag 3-5 hjemme mod rækkens nr. 2 Læseforeningen I i 2. div.
avatar

Med dagens resultat mod Læseforeningen 1 gjorde vi ikke vores mulighed for overlevelse i rækken større. Sidste kamp mod Frem II bliver en gyser, hvor vi har ryggen mod muren.

Til dagens kamp var vi igen i stærkeste opstilling, men det var Læseforeningen også. De var faktisk blvet forstærket i toppen.

1.15 Hanus bliver tilbudt remis. Står lidt passivt. Ingen udsigter til at få udlignet og komme til at stå bedst, så der ryges fredspibe. 0,5-0,5

2.05 Torben giver op i en helt fortabt stilling. Nede med 2 bønder og tab af yderligere materiale. En simpel regnefejl giver først tab af en bonde og en rigtig dårlig stilling. øv. 0,5-1,5

2.07 Madsen tager eller får remis. Fik ikke set partiet. 1-2

3.30 Finn giver op. Et forrygende parti, hvor modstanderen på et tidspunkt giver en officer for 2 bønder og ANGREB. FInn finder i tidnøden de rigtige træk, og overser desværre rent tårnslag med springer, og s¨havde det været game over til Finn. Men det sker ikke, og lige som vi troede, at Finn ville vinde, ender det med mat på 8. række.SURT, ellers godt kæmpet. 1-3

3.36 Erik giver op i en stilling med 3 bønder for lidt og ikke noget fusk. Får stillet skidt op med dronning og bønder og løber mod springer og dronning og bønder, men springer og dronning gør rigtig ondt foran Eriks konge på g6 og h5 og det tabes bare. 1-4

3.55 Uffe ta’r remis. Er oppe med en kvalitet, men en bonde nede, og modstanderens fribonde er kommet fram til 7. række, så fint med remis. Tror måske, at modstanderen kunne have fået sit tårn med i spil, men godt kæmpet og spillet. Tidligere mistes en centrumsbonde, men Uffes e-bonde kører frem og det tvinger modstanderen ud i at give en kvalitet. 1,5-4,5

4.03 Morten J VINDER!. Et rigtig flot parti af Morten. Står godt igennem partiet. Modstanderen får kørt sin løber for langt frem, og bliver nødt til at bytte med bondetab til følge. Til sidst gafles modstanderens løber og det erfterfølgende angreb afvises nemt. Stærkt spillet. 2,5-4,5.

4.25 Til sidst sidder Bjarke og kæmper for et halvt point i en tabt stilling. Det har elles været en lige kamp, men med skarpt spil. Efter en del afbytninger får Bjarke 2 fribønder i mod sig på dronningefløjen, så kongen må på en større vandring for at hente den ene bonde, mens den anden koster Bjarkes løber. Modstanderen kan afvikle til et slutspil med løber + springer  mod Bjarkes enlig konge, men modstanderen afviger. Det lykkes Bjarke at få slået den sidste bonde med sin springer, og så er der netop slutspillet med springer + løber tilbage mod kongemand, som modstanderen tilbyder remis i. Flot kæmpet bjarke. 3-5

Vi ligger nu 2. sidst. 1,5 points op til Frem 2 på en 5. plads, som vi netop spiller mod i sidste kamp. Lige i mellem som nr. 6 ligger Sydøstfyn 1 med 1 point mere end os. Sydøstfyn spiller sidste kamp mod Holbæk, så vi har 2 chancer. Gevinst på 5-3 over Frem 2, og vi er i sikkerhed. Den anden mulighed er, at vi skal have 1,5 points mere end Sydøstfyn 1.

En meget spændende afslutning, hvor vi vil kæmpe til det sidste.

/ Holdelder


Skriv et svar