Holdturneringen – status før sidste runde
avatar

Divisionsholdet Præstø 1 afsluttede deres indsats i 2. division i 2016 – 2017 med en kraftpræstation, der bragte dem op på en 5. plads og sikrede dermed holdet ret til at fortsætte i rækken i 2017 – 2018.
De øvrige hold mangler endnu at spille deres sidste runde. Præstø har siden ikke siden førsteholdet rykkede op i 2. division haft et hold i mesterrækken og får det heller ikke i den kommende sæson.
Præstø 2 har dog klaret sig ganske glimrende i A-rækken og meget skal gå helt galt, hvis de ikke fortsætter der i 2017 – 2018. Tilskuere til sidste runde kan med stor forventning se hen til at følge holdets partier i sidste runde, som spilles i Skovbo tirsdag den 28. marts kl. 19.30. Modstanderen er Næstved 2.
Præstø 3 har kæmpet en brav kamp i B-rækken. Hatten af for dette hold. De spiller sidste runde mandag aften den 27. marts kl. 19.30 i Faxe og modstanderen er Maribo 3. Præstø 3 får brug for al den medvind, der kan håbes på, da de kun er placeret 1 point over nedrykningsstregen. Der er ingen tvivl om at tilskuere også her vil se både god og spændende skak.
Præstø 4 i C-rækken spiller sidste runde hjemme i egen hule på Rugvænget 72 mandag den 27. marts kl. 19.00. Modstanderen er rækkens suverænt stærkeste hold Køge 4; men de kan ikke – selv med en storsejr – skubbe Præstø 4 ned fra 2. pladsen. Der vil helt sikkert også her blive spillet både god og spændende skak. I C-rækken afvikles partierne på max. 3 timer, så tilskuere kan hygge sig med at følge partierne helt til ende uden at forsømme nattesøvnen.


Kommentarer

Holdturneringen – status før sidste runde — 2 kommentarer

Skriv et svar