Resumé fra Ungdoms DM
avatar

Victor og Oscar deltog i denne week-end i U-DM i Skanderborg. Victor var sidst seedet i U-19 med forventet 0,25 i 5 kampe, men han spillede nok det bedste der er set længe fra hans side. De første 3 kampe mod +2000 spillere blev alle tabt, men ikke uden sværdslag og rosende ord fra modstanderne. I de sidste 2 kampe fik han remis i begge og endte derfor som nr. 5 med ratinggevinst. Victor brugte al sin tid, plus tillægstid (det gjorde han virkelig), så det var ren fornøjelse.

Oscar var seedet nr. 2, men kunne ikke leve op til forventningerne. Efter sejr i første kamp, stod han klart bedst i kamp nr. 2. Modstanderen vidste ikke hvad han skulle gøre og sad i 47 min. !!! og kiggede på andre partier inden han trak et ligegyldigt træk. Oscar havde mistet koncentrationen og kom ikke i gang og tabte desværre. Næste kamp blev vundet og i kamp nr. 4 om førstepladsen mod favorittewn stod Oscar igen klart bedst, men noget svigtede og han måtte ned. Sidste kamp blev remis og Oscar endte på en skuffende 7. plads.


Skriv et svar