Godt resultat mod favoritterne fra Køge i 2. div.
avatar

Til dagens kamp mod suveræne Køge II var der afbud fra Finn og Erik, men Hanus og Uffe trådte til, så det betød ikke så meget. Stort set uændret styrke. Det var med lidt bange anelser vi bød velkommen til Køge. Det kunne sagtens blive en meget svær kamp for os, og et stort nederlag ville spille os ned i stillingen, så det var vigtigt med nogle points på kontoen 🙂 Vores forventede sagde 2,55, men det kan det også sagtens være svært at få!

Mike havde debut som kampleder, og klarede opgaven flot 🙂

1.18 Uffe tog en hurtig remis. Der var byttet lidt brikker, og en meget lige stilling. Måske var det Uffe, der havde de bedste chancer, men helt ok med det halve. 0,5 – 0,5

2.25 Oscar måtte give op. Havde tidligt spillet g4, som jeg ikke tror vra så got. Senere fik Oscars dronning en bonde op i hovedet, og da D flytter, mangler dækningen på Sd5. Der røg en officer, og så var det blot et spørgsmål om tid. 0,5 – 1,5

3.31 Der gik en time mere, før den næste var færdig. Madsen ta’r remis. Det var en forholdsvis lukket stilling, men jeg så ikke slutningen. Jesper Pondal havde lidt tryk på, men Madsen får afviklet. Jeg så desværre ikke det sidste 1-2

3.45. Hanus måtte desværre ned. Havde ellers en spændende stilling – angreb, men kongefløjen blev for åben, og angrebet blev trevlet op. Og så tror jeg, at Hanus måtte give en D for et tårn. Og det gik ikke i det lange løb. 1-3

4.00 Bjarne måtte ned. Bjarne har i år den utaknemmelige opgave at sidde på bræt 1. I dag var det den stærke unge spiller Hilmer Heimission med 2310 i rating. Det blev et langt og godt parti. Bjarne havde vist 2-3 bønder mere, men manglede sådan ca. en officer og en kvalitet, så det gik langsomt ned ad bakke. 1-4

4.30 Torben får remis. Fik til sidst nappet den sidste bonde, og så sluttede det med K mod K + S. Men uha. Det var ganske ufortjent. Hans Dahl burde have afgjort det til sin fordel mange gange i løbet af kampen. Da først B-h7 spilles og sættes i slag, er det remis. Men der skal spilles de rigtige træk, og det var kun de nye 30 sek på uret efter hvert træk.  Men remis efter 75 træk. 1,5 – 4,5

4.45 Bjarke kæmper for et helt point. Uligfarvede løbere med en merbonde. Tror faktisk ikke det kunne vindes. Starten så ellers vældig fin ud, og Bjarke må stå klart bedst. Men afviklinger til de uligfarvede løbere afgjorde remis’en. 2-5

5.15 Tilbage sad Morten J og fightede for en gevinst til os. I midtspillet efter springere og løbere + et sæt tårne er afviklet får Morten sin D frem på d6.  Dronningerne afbyttes, og nu står der en fribonde på d6. Den bliver senere hen dækket af en bondemand på e5. Henrik Dahl forsøger at gøre sit tårn mest muligt aktivt og skaber en fribonde i c-linjen. Men Morten afslutter fint med bønder helt fremme på d7 og b7. Og efter Th8 gives der op!! Flot Morten. 3-5

Vi ender med et meget hæderligt nederlag på 3-5. Vi rykker lige netop en plads ned i rækken. Nu nr. 5. Foruden stærke Læseforeningen (ligger nr. 2) mangler vi også nr. 7 (Kalundborg) og nr 8 (Fåborg). Så der mangler stadig nogle spændende og vigtige kampe, før vi kan sikre os en plads i rækken. De næste 2 kampe er netop mod Kalundborg og Fåborg, så meget kan afgøres der, hvis det går som vi håber 🙂

/ Holdleder


Skriv et svar