Besøg af Üetze/Hännigsen
avatar

Her kommer det endelige program mv.

Vi får besøg af 8 skakvenner fra vor venskabsklub.

Overnatning: Bo 1, Henning 2, Anders F. Jensen 2, Morten 1, Torben 2

Fredag: Vi mødes fra kl. 15.30 hos Henning. Spisning kl. ca. 18.00. Der ca. 12 tilmeldinger. Menu: Jeg har desværre ikke fået nogen input til mad eller hjælp. Vi laver mex. pandekager/tortillas. Der vil være lyn kl. 19.30. Alle mod alle, ca 21 spillere.

Kampleder: Morten

Lørdag: Her er kun 6 tilmeldt + 8 tyske. Der er plads til flere. Vi mødes foran indgangen til Skovtårnet kl. 10.15. Regner med et par timer der, hvorefter vi kører til Henning, hvor grillen startes og vi rister pølser til frokost. Skakmatch starter kl. 14.00. Holdet er således: 1. Finn (regner med accept), 2. Morten, 3. Claus, 4. Erik, 5. Bo, 6. Henning, 7. Mike, 8. Johannes Reserve: Torben

Kage: Mangler kage(r) !

Aftensmad kl. ca. 18.30: Grillet højrebsfilet, flødekartofler + salat

Lørdag aften: Mere skakhygge

Morten eller Erik: Medbringer brikker, ure, noteringshæfter

Vi håber på nogle rigtig hyggelige dage 🙂

mvh

Torben


Skriv et svar