Klubmester-simultan
avatar

Mandag 26. august stillede klubmesteren op til simultan. Det var desværre en skidt dag, da mange ikke havde mulighed for at deltage. Simultanen blev gennemført med 6 deltagere. Peder Lehmann Larsen havde 2 timer på uret og udfordreene 1 time.

Man kunne selv vælge hvilken farve man ville have. Partierne startede kl. 19:30 og første gevinst var i hus efter 1 times spil. Kl. 20:30 måtte Bo Munksgaard opgive. 1-0 til Peder. Kl. 20:40 gave Johannes F. Jensen op. 2-0 til klubmesteren. Kl. 21:05 vandt Torben B. Jensen sit parti over klubmesteren. 2-1 til Peder. Kl. 21:43 trak Bjarne Petersen det længste strå. Stillingen var nu 2-2. Undertegnede var kommet i tidnød i en vældig skarp stilling, men jeg fik Peders dronning for et tårn og Peder gav op kl. 21:50. Nu var kun Peter Ravn tilbage i en meget tveægget stilling. Peter Ravn får ikke lavet det bedste forsvar, og Peder Lehmann kører sejren i hus. Slutstilling blev 3-3. Peder spillede rigtigt godt i alle partierne. /Morten F. Jensen


Skriv et svar