Storsejr 7,5-0,5 over bundproppen Tåstrup
avatar

Dagens hjemmekamp i runde 5 skulle vi tage imod Tåstrup, der har haft en dårlig sæson med mange afbud i forhold til deres styrkeliste. Men hvad ville de komme med ? Sidste år var situationen nogenlunde den samme, og der kom de med et godt hold. Det var ikke noget stærkt hold i pr, og vi var favorit med en forventet på 6,38. Endelig præsterede vi mere end forventet.

2.00. Finn vinder i fin stil. Modsat rokade og Finn står klart bedst med et rigtig godt pres på kongen, der har svært ved at komme i sikkerhed. Da først c-linjen bliver åbnet er det forbi. Finn har nu 4 points efter 5 kampe. Flot Finn. 1-0

2.05. Kort tid vinder Oscar, der er med på afbud fra Erik. Det var et forholdsvis nemt parti. Stod allerede efter 4 træk bedst. Fik et par bønder, og så en kvalitet, og føringen blev bare større og større. Sikkert point. 2-0

2.40. Hanus vinder. Fik i midtspillet 2 lette for et tårn. Modstander måtte give en eller 2 bønder, for ikke at gå mat, og så byttede Hanus af og gav materialet tilbage til et rent bondeslutspil med 2 merbønder. Sikkert spillet. 3-0

2.50. Bjarke vinder også. Stod rigtig fint og modstanderen fik sin springer offside på h-linjen, og så lagde Bjarke tryk i den åbne d-linje, og så måtte modstanderen opgive. 4-0

3.00 Torben vinder også. Da først der blev åbnet er par linjer afgjorde de 2 stærke løbere mod modstanders konge, der aldrig kunne føle sig sikker. Der var binding hele tiden, og der blev vundet et helt tår. 5-0

3.10. Så er Morten, der vinder. Fik et stærkt centrum, får snuppet en bonde. Modstanderens modspil havde Morten styr på, og kørte sejren sikkert hjem 6-0

4.04. Der skulle nu gå en time, før de sidste 2 partier blev afsluttet. Peder tar en fin remis. Slutspillet med lige mange bønder og tårn med løber i mod springer gav en lille fordel til Peder, men det så ud til, at det kunne holdes. Rigtig godt spil Peder. 6,5-0,5

4.10 Tilbage sad Bjarne. Havde i åbningen fået et par bønder, men modstanderen havde tryk i den åbne e-linje, og Bjarne måtte opgive rokaden. Det var ikke så nemt at befri sig, men langsomt kom brikkerne i spil, og der blev afbyttet, og de 2 merbønder vandt sikkert til sidst. godt Bjarne. 7,5-0,5

Det blev til den forventede storsejr og endda lidt mere. Det er den største sejr i divisionens historie. Måske en tangering. Kan ikke huske, om vi har prøvet at vinde så stort. Nu venter 2 svære modstandere i de sidste runder, nemlig Frem 2 samt Læseforeningen. Det bliver spændende at se, om vi kan forbedre sidste års plads.

Holdleder


Skriv et svar