Præstø 2 – Optur ??

I stærkeste opstilling drog vi til Maribo – til en kamp som ifg Dr. Elo var meget lige 2.99 – 3.01 i vores favør. Må siges at være det man mener når de siger “svag” favorit !!

1. færdig var holdlederen, som fik snydt modstanderen i åbningen og vandt en bonde. Modstanderen fik dog åbnet en h-linie og det så voldsomt ud, angrebet dels pgra af truende sort feltet løber der pegede lige ned i kongestillingen. Han tilbød da også remis – men her kom Morten F`s lille spark så  til hjælp …….. JEG AFSLOG. Og vandt. 1-0

2. færdige var Sebastian som faktisk spillede et godt parti – om det var med vilje eller hvad vides ikke men han kom ud af nogle komplikationer – med to tårne og løber, for sin dronning. Modstanderen fik dog en grim binding på baglinien. Med lidt mere is i maven kunne Sebastian ha holdt det ½ point – men han overså det og gik mat. Kom igen Sebastian. 0-1

3 Bo havde en kæmpe stilling, vandt tidligt en bonde, fik en fin løber diagonal, stærk springer dybt inde i modstanderens stilling – det havde fortjent meget bedre. Ud på de sene timer glippede Bo`s koncentration – det er desværre Bo´s kedelige følgesvend, trætheden…….må jeg foreslå nogen gambitter, og matsætning inden for en time ?! . Ærgerligt nederlag. 0-1

4. Og så var der Henning som vandt en officer for to bønder – modstanderen strittede dog godt imod, og fik mere modspil end han havde fortjent….Henning fik dog dirigeret tropperne – tårn og Dronning – ned på baglinjen og til sidst gav modstanderen efter for det langvarige press. Flot arbejdssejr. 1-0

5. Dagens mand i “skysovs” – Peter Ravn. Håber Peter tager sit parti med og viser det til en af vores cafè aftener – det var virkeligt et flot angrebsparti, så meget indviklet ud. Stille og roligt pressede Peter på og til sidst kunne modstanderen faktisk har taget remis ved evig skak – men nej og Peter slog til med dagens Kombi – ikke en men hele TO GANGE satte han sin dronning i slag – og leverede til sidst aftenens flotteste mat. Flot flot. 1-0

6. Sidste mand var Lars – det var et  parti som bølgede meget frem og tilbage. Uglerne gik fra gevinst til Lars over tab – for at ende med fordel til Lars igen, eller i hvert fald remis chance, i et kap løb med bønder imod deres respektive forvandling felter kom Modstanderen altså bedst ud af slutspillet – tror det der her kostede det ½ point, var Lars` tidsforbrug….det er svært at spille et Spinger Dronning slutspil med så lidt tid på uret – og Lars bøffede da også til sidst. Øv. 0-1

Så udfra den forventede score jo godkendt – men spillet taget i betragtning, så fik vi for lidt ud af meget godt spil. Optur / Nedtur – vi tabte trods alt ikke – 3-3 så vælger optimist hatten og siger “Optur”

Godt kæmpet drenge……

Jan Ambirk

Dette indlæg blev udgivet i Holdturneringen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar