Sidste runder i Tjekkiet

Søndagens 2 runder i ungdomsturneringen i Tjekkiet blev dagen hvor Oscar begyndte at ligne sig selv efter lidt sygdom de tidligere runder. Først et langt parti hvor han tabte for derefter at sætte sig igennem og vinde. I det sidste parti satte han et tårn i slag i starten, men forsvarede sig glimrende, hvorefter han udnyttede en fejl fra modstanderen og satte et giftigt modangreb ind med springer og dronning, hvorefter modstanderen måtte ned. Fin sejr og opmuntrng til Oscar.

Victor var ustyrlig og vandt begge sine kampe, mod en spiller fra Algeriet og en fra Slovakiet. Især mod slovakken viste Victor fint overblik, og da han vandt et tårn og derefter en springer, havde modstanderen ikke lyst til mere. Færdig, 14 træk.

Sidste runde mandag gav 2 remisser, Oscar i en låst stilling hvor det var den eneste udvej, hvis ingen ville forsøge sig, og det ville de ikke. Victor mødte endnu en spiller fra Algeriet, denne gang en stærk spiller med 1633 i ELO og minsandten om det ikke lykkedes Victor at få remis igen.

Slutfacit blev 3 af 8 til Oscar som yngste åtgang i rækken og Victor fik 3 1/2 af 8, begger godkendte resultater.

Dette indlæg blev udgivet i EMT, Ungdom. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar