2 gode, 1 dårlig og 1 midt imellem.

Overskriften henviser til vores resultater i 5. runde ved ØBRO Nytår. For at tage de gode først. Bjarke var op imod WFM Marie Frank-Nielsen og som sædvanlig i Bjarkes opgør bliver tiden brugt. Spillemæssigt så jeg igen ikke så meget, da jeg var fuldt optaget med mit eget opgør, men Bjarke hentede en flot remis.
Victor var oppe imod Verner Hansen fra Espergærde og selvom Victor var nede med en bonde, fik han hentet den hjem igen. Slutspil med dronning, 2 tårne og bønder, blev til noget afbytning og det endte med 2 randbønder til hver overfor hinanden. Remis til Victor og før de sidste 2 runder ligger han på en delt 1. plads i sin ratinggruppe,
Oscar var midt imellem. Han kommer fint ud af åbningen mod Hugo Falberg fra Ålborg, og står faktisk også bedst. Problemet var at Oscar ikke kunne finde det optimale træk herefter og brugte en halv time på at finde trækket og den tid manglede han i slutspillet. Desværre ety nederlag.
Jeg selv?. Puha, kom for sent til partiet på grund af at jeg skulle finde en parkeringsplads. Kom derefter under heftig beskydning og måtte ofre/tabe et par bønder på at komme ud af problemet. Da vi gikm ind i slutspillet var jeg nede med 4 bønder, men fik erobret 3 af dem. Den sidste kunne jeg ikke fange og nederlaget var en kendsgerning.
I dag spilles de sidste 2 runder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar