Point til Præstø i ØBRO Nytår

3. runde bød på Bjarke mod Morten Majlund Nielsen, og indrømmet, jeg fik ikke set så meget af den kamp, men sædvanen tro blev den lang, men Bjarke måtte ned til sidst. I 4. runde var Præstø sikret point, da lodtrækningen magede det således at Bjarke og Oscar skulle mødes. Som far til Oscar må jeg sige at Bjarke desværre vandt. Det var ikke en af Oscars bedste kampe, men Bjarke er sej og fortjente pointet.
Victor og jeg mødtes i første kamp på dagen og jeg kom rigtig fint ud af åbningwen og havde en helt klar plan som skulle erobre en officer fra Victor. Planen var også lykkedes, hvis blot jeg ikke havde overset en lille detalje som gav Victor mulighed for at lave gaffel på konge og dronning. Øv. Så jeg måtte ned.
Victor anden kamp mod Gúney Ozcan fra Nørrebro blev en ensidig og hurtig forestilling med Victor i offerets rolle.
Oscar spillede i sin første kamp mod Jan Thybo fra Morsø og selv om Oscar var nede med 2 bønder var hans angreb så heftigt at Jan til sidst gik mat med kongen midt på brættet.
Min sidste kamp i dag var mod Erik Bremer fra Blindes Skakklub og jeg må tilstå at det var svært at koncentrere sig når jeg skulle flytte både hvide og sorte brikker samtidig med at fortælle Erik hvad jeg flyttede. Dette gjorde at jeg flere gange kom til at trykke på uret når jeg havde flyttet hans brikker. Men efter et par timer sagde jeg tak for kampen med et nederlag.
Torsdag byder på en enkelt runde inden afslutning fredag med yderligere 2 runder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar