Hård start på ØBRO nytår.
avatar

Bjarke Gregor, Victor, Oscarog jeg deltager her mellem jul og nytår i ØBRO Nytår, og det var en hård start for os. Bjarke lagde ud med FM Jesper Mørch Lauridsen og det blev en hård kamp hvor de begge kom ned i tidnød men desværre var Bjarkes modstanders løberpar for stærke og Bjarke måtte ned efter en fin præstation. Bjarke har det jo med at spille lange partier og det var også tilfældet i hans anden kamp mod Jonbert fra Nørrebro. Faktisk var det det sidste parti som blev færdigt i anden runde hen under midnat, men det blev Bjarke som trak sig ud som sejrherre. Bjarke skal i 3. runde op imod Morten Mejlund Nielsen fra Odysseus og det ligner en lige lang kamp.
Victor var i første runde oppe imod Niels Petersen fra ØBRO, en spiller med knap 2000, og jeg tror Victor kom forkert ud af åbningen for han var første Præstø spiller som var færdig. I anden rund mødte han Christian Frambøl fra Skanderborg og her komVictor bedre ud men mistede en officer og så gik det langsomt men sikkert ned af bakke. Victor burde have en mulighed for sejr i 3. runde da han skal møde undertegnede, men far Jesper vil kæmpe med næb og klør.
Oscar spillede mod svenske Anil Surender i første runde, igen en hård nød med over 2000, og i 2. runde mod italienske Daniel Maselli med næsten 1900 i rating og i begge kampe måtte Oscar ned. Dog først efter hårde kampe hvor Oscar i Frits var foran i begge partie men i slutspillet gik det galt. Oscars tredie kamp bliver mod Jan Thybo fra Morsø og her er Oscar favorit.
Jeg selv var oppe mod Karamtej Singh fra K 41 og efter næsten 4 timer og en (synes jeg selv) rigtig god indsats tabte jeg som forventet. Næste rundes var imod Michael Leeberg Madsen fra Amager og her kom jeg frygteligt ud af åbningen og lå ned det meste af partiet inden jeg viftede med det hvide flag.
Point bliver der dog til Præstø i 3. runde da Victor og jeg mødes, Oscar har en rigtig god chance og Bjarke har også muligheder.


Skriv et svar