Uheldigt nederlag på 2,5-5,5 til Nørrebro 1
avatar

V skulle i dag til Nørrebro og spille endnu en vigtig kamp i vores kamp for forbliven i 2. division. Vi fandt forbavsende nemt parkering næsten lige ved siden af spillelokalerne. Nørrebro har nogle dejlige lokaler i kælderen på en hjørneejendom. Desværre manglede der mulighed for at købe en ostemad eller lignende, og dette kostede nok et point på kontoen, men mere om dette senere.

2.40 Bjarke vinder i overlegen stil. Normalt er det Bjarne, der gerne giver en bonde i starten for udvikling, men her var det modstanderen, som tilbød en bonde. Denne tog Bjarke ikke, men satte i stedet løberen tilbage til startpladsen. Lidst senere blev bonden så snupper med løberen, og selvom der var mange løbertræk med samme løber i starten, så fik Bjarke alligevel udviklet og afbyttede dronningerne, hvor modstanderen fik en isoleret dobbeltbonde. Bondestillingen lignede en ruin, og Bjarke snuppede en bonde mere, og så sagde modstanderen tak for idag. Flot spillet. Kanon start. 0-1

3.00 Erik gik lidt galt i åbningen. Det så ellers fint ud, men efter lang rokade, gik det stærkt med modstanderens kongeangreb, og en stærkt springeroffer på c2 afgør mere eller mindre partiet. Erik fandt ikke modgiften og blev langsomt kørt ned. 1-1

3.20 Morten J opgiver. Stod ellers efter min overbevisning godt i starten. Havde givet modstanderen nogle dårlige dobbetlbønder i c-linjen og masser at spille på. Men langsomt fik modstanderen brikkerne til at stå bedre, og snupper en bonde og kører videre frem. 2-1

3.25 Hanus opgiver. ØV, havde efter rigtig godt spil en vunden stilling mod den tidligere danmarksmester Jørgen Hvenekilde, men trækker fatalt og misser, og opgiver vist nok i en stilling, der stadig er remis! Hanus får ikke lukket et øje i nat 🙁 3-1 til Nørrebro

4.10 Uffe kæmper med alt det han har lært. Er i midtspillet kommet en bonde bagud, og modstanderen har begge tårne pegende ned mod f2 og et stærkt bondecentrum. Ikke nogen god stilling, men modstanderen tilbyder remis, som Uffe naturligvis takker ja til. Godt kæmpet Uffe. 3,5 – 1,5

4.35 ‘finn kæmper sig også til det halve. Kom til sidste en bonde bagud, men en overlegen løber sikrer remisen. Det var dog ærgerligt, at det udviklede sig sådan, for Finn havde stået klart bedst med fordel, men modstanderen får snoet sig fri. Vel ikke helt fortjent? 4-2

4.45 Torben ta’r i mod remis i en stillling med 4 bønder til hver men nede med en kvalitet, efter 74 træk, men fastlåste bønder og evigt tryk mod den bagerste e3 bonde sikrer lige netop remisen. Det var en åbningsfejl, der i træk 15 kostede en kvalitet, men får en bonde, som netop sikrer modspil. Godt kæmpet. 4,5 – 2,5

5.15 Madsen er sidst færdig i dag. Og stakkels Madsen. Går helt sukkerkold, og laver i et vundet slutspil det ene dårlige træk efter det andet og taber. Til sidst sikrer Sxb5 remisen, men i stedet spilles en bonde frem, og derved får modstanderen dronning først og kan forhindre Morten i at få en ny dronning. Øv. 5,5 – 2,5

Et resultat på 4-4, måske en kneben sejr til os, havde været mere retfærdigt, men vi kan kun takke os selv. Det bliver 2 meget spændende og tætte runder. Vi kan stadig selv afgøre det, men med dagen resultat har vi ikke gjort det nemmere.

/ Torben


Kommentarer

Uheldigt nederlag på 2,5-5,5 til Nørrebro 1 — 3 kommentarer

  1. Super ærgerligt! Det lyder for mig som lidt en kollektiv offday. De kommer desværre af og til. Jeg er sikker på, at I genrejser Jer i de resterende runder. Det bliver en vildt spændende afslutning!

  2. Rigtigt Torben, men mest ked af det på holdets vegne, hvert poeng tæller, så da man misser sådan en vundet stilling, med at bytte om på trækkene, så kan nattesøvnen nemt blive spoleret.

Skriv et svar