En ØV lørdag – og alligevel ikke.

Lørdagens første kamp for Victor mod en spiller fra Algeriet blev ikke noget at skrive hjem om. Det gik galt fra starten og i 16 træk måtte Victor give op. ØV.
Da Victor spiller i Open turneringen skulle han, modsat Oscar, spille endnu en kamp om eftermiddagen. Men modstanderen dukkede ikke op og Victor fik et gratis (tiltrængt) point, men ikke på den måde man ønsker det. ØV.
Oscar skulle forsvare sin flotte position mod en spiller med nogenlunde samme rating som han selv, og Oscar´s dronning var snart på udflugt. Men desværre for Oscar endte udflugten i en blindgyde og han måtte bytte den for et tårn. ØV.
Selvom han forsvarede sig godt. var der ikke noget at hente så han tabte og ligger nu placeret præcis på sit forventede. Men der kan stadig rettes op på det.
Om eftermiddagen, da Victor skulle spille sin kamp, var der arrangeret simultan mod selveste David Navara med 2732 i rating. Oscar spillede friskt til og truede med mat i 1 i træk 15, men Navara er ikke klassespiller for ingenting, selvfølgelig så han det. Senere truede Oscar med at vinde et tårn, men det kom Navara også ud af. I slutspillet siger Stockfish at Oscar er foran, men han kan ikke holde det og taber. Partiet var det sidste som blev færdigt.
En oplevelse at spille mod en spiller af hans kaliber og så gøre det så godt.
Søndag håber vi på ikke bliver ØV, men med nogle gode partier at glæde os over.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar