Spændende, men hård, langfredag.

Victors første modstande om fredagen var endnu en tjekke, denne gang en ung dame med 1792 i ELO. Victor fik placeret næsten alle sine brikker foran kongen, altså lavet en (næsten) uigennemtrængelig mur. Så begyndte en heftig afbytning og da røgen havde lagt sig var der tårn og 6 bønder på hver side, desværre for Victor med 2 gange dobbeltbønder. Dette kunne han ikke holde og et nederlag var en kendsgerning, men først efter hård fight.
I fredagens anden kamp, trak Victor (næsten som sædvanlig) den spiller med mest ELO, denne gang endnu en tjekke, men nu med 1945.
Endnu en gang var det Victor der måtte være den forsvarende part, for modstanderens erfaring gjorde at han langsomt blev presset tilbage og til sidst måtte ned. Men endnu engang efter kamp.
Oscar mødte op til 3. runde med maksimumpoint og skulle møde en tjekke med 1885 i ELO. Jeg tror at kampen tog mere på mig end Oscar. Han kommer ikke helt fint ud af åbningen (bruger 10 min. på træk 2 som hvid ?) og er pludselig over 40 min. nede på uret. Men han får placeret brikkerne rigtigt og nu er det modstanderens tur til at bruge tid og inde i slutspillet med 2 tårne og 6 bønder mod tårn, 2 springere og 5 bønder. Da tiden begyndte at rinde ud, nu med 5 min. til Oscar og 7 til modstanderen, blev der byttet, taget og givet, og nu var der 1 tårn og 1 bonde mod 2 springere, hvorefter der enedes om remis.
Flot og energisk kamp fra begge side.
Oscar var nu oppe på en delt 4. plads og næste runde bød på turneringens 2. seedede med 1958. Oscar kom her ud i en åbningsvariant som han overhovedet ikke kendte og efter ca. 1 time var det spil til et mål. Nederlag, men stadig flot med 2 1/2 af 4 0g en placering pænt over sin seeding.
Lørdagen byder på 1 kamp for Oscar, mens Victor må anstrenge sig i 2 kampe.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Responses to Spændende, men hård, langfredag.

  1. Morten J skriver:

    Spændende referat 🙂 Held og lykke imorgen til begge.

Skriv et svar