Præstø Skakklub deltager i DM 2017 i Rebild
avatar

Under DM, hvor landsholdsklassens 10 udvalgte spillere dyster alle mod alle med et parti om dagen i 9 dage, afvikles der både helt korte og lidt længere turneringer på flere niveauer. På fjerdedagen blev der startet op i G7, hvor deltagerne spiller et parti om dagen frem til 2. påskedag. I G7 gruppe 1 deltager Morten F. Jensen og i gruppe 2 deltager Bo Munksgaard og Johannes F. Jensen.
I første runde hentede alle tre fra Præstø et helt point. I 2. runde formåede kun Bo Munksgaard at høste et helt point, mens Morten F. Jensen tog remis efter en heftig, men vellykket jagt på modstanderens 2 fribønder. Johannes F. Jensen måtte strække våben efter en sej kamp på 43 træk. I 3. runde hentede Morten F. Jensen endnu en sejr.
Fotoet er taget lige før Morten tager remis i 2. runde.
Følg evt. med på live-brætter:
http://liveskak.dk/DM/2017/live4/

 


Skriv et svar