Off-day mod Tåstrup i 2. div.
avatar

Årets 3. kamp var hjemmekampen mod Tåstrup. Hvis Tåstrup kom med nogenlunde samme opstilling ville vi være favoritter. 5-3 spåede Elo os, men det skulle blive en anderledes svær kamp. Vi mødte et stærkt fightende hold,n der virkede stærkere end deres rating. Os så var vi nogle stykker, der spillede under vanlig standard 🙁

0.37 Ja, der er skrevet rigtigt. Det var en meget hurtig remis. Fin siger ja til tilbudt remis med de sorte brikker. 1/2-1/2

1.05 Morten Jensen giver op. Der blev ikke rokeret, og en D-skak med efterfølgende S-skak, der vil vinde en løber får Morten til at opgive. Ærgerligt. Jeg tror Lxg7 tidligere giver et meget bedre spil. 0,5- 1,5

1.53 Torben spiller lige så dårligt. Går efter en bondegevinst i centrum, hvor S og D skal passe meget på med at komme fri igen. Vælger et forkert træk d6. Sd6 derimod havde givet lige spil. Må opgive i en tabt stilling. 0,5 – 2.5

1.55 Heldigvis vinder Bjarke kort tid efter. Får byttet de sorte L af, og så bliver de sorte felter foran modstanderens konge, som ikke var rokeret, meget svage, og der sker simpelthen nedsmeltning på f7 med en masse væmmelige trusler. Godt Bjarke. 1,5 – 2,5

3.40 Så skal vi næsten 2 timer længere frem, før Oscar må give op. Det så ellers ud til, at p.g.a. Oscar klart bedre udvikling, at kongeangrebet ville blive farligt. Der blev ofret en springer, men ””oscar fandt ikke noget vindende i stillingen og langsomt kom modstanderen mere og mere med i spillet og fik byttet og udviklet samtidig. Derfor nederlag. 1,5 – 3,5

3.43 Erik vinder heldigvis igen. I starten og til dels i midtspillet var der tale om en nogenlunde lige stilling, men efter D-afbytning kommer der lige pludselig en springergaffel, der vinder et tårn rent. Og lidt senere ryger en officer mere, og så har modstanderen fået nok. Godt og sikkert Erik. 2,5 – 3,5

4.10 Madsen tar remis i en stilling med en merbonde, men uligfarvede løbere sikrer modstanderen det halve point. Men uha Madsen. Det så godt nok meget skidt ud på et tidspunkt. Trængt helt op i hjørnet med tårnet gemt væk på h8. Men efter en fejlagtig D-afbytning på midten af brættet af modstanderen kommer brikkerne i spil og sikrer det halve 🙂  3 – 4

4.13 Tilbage sad Bjarne og kæmpede forgæves. Var kommet en kvalitet bagud og så var det spil til et mål. Tidligere, hvor det så værst ud, fandt Bjarne ellers et stærkt bondefremstød med d-bonden, der holder balance i stillingen. Desværre får Bjarne ikke spillet Lb7 på et senere tidspunkt, som havde sikret det halve. 3-5.

Det var ikke en af vores bedste præstationer. Desværre. Men vi ligger rimeligt godt til. Næste kamp er dog udekampen mod de tårnhøje favoritter fra Køge, så vores placering kan hurtigt blive noget dårligere efter næste kamp. Men vi er klar igen!

/ Holdleder


Kommentarer

Off-day mod Tåstrup i 2. div. — 1 kommentar

Skriv et svar